Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksmuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Gott till glögg eller kaffe

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa lätt ihop smör och farinsocker. Vispa ner äggen. Tillsätt kvargen. Blanda ihop övriga ingredienser och rör ner. Fördela smeten i muffinsformar (lätt smorda) eller pappersmuffinsformar (amerikanska).
  2. Grädda 12 minuter i 200 graders ugn.
  3. Låt muffinsen svalna. Klipp ut stjärnor av papper som du gör mönster på muffinsen med när florsockret pudras över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.