Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotspanerad laxfilé

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Lax hör våren och sommaren till för mig. Med färskpotatis som pricken över i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs spenaten i matfett och krydda med salt och peppar. Bred ut den på ett ugnsfast fat. Lägg laxen ovanpå spenaten.
  2. Vispa ihop ägg, senap och pepparrot och pensla laxen med blandningen. Sikta över ströbrödet. Baka i 200 grader i 25 minuter.
  3. Koka upp vin, vatten, grädde, mjöl och fond under vispning och koka i 5 minuter.
  4. Smaksätt med senap, pepparrot, gräslök, salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.