Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotsstuvad potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Låter gott!

Ingredienser

Instruktioner

Skär potatisen i små bitar. Vispa ihop mjölk och mjöl i en kastrull. Koka upp, klicka i smör och låt koka i 3 minuter under vispning. Krydda med salt och peppar. Vänd ner potatisen och värm försiktigt tills potatisen blir genomvarm. Klipp mer kryddkassen och tillsätt den rivna pepparroten strax före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.