Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikoformar - diabetiker

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Jag brukar ha vaniljkesella till. Går att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225°
  2. Mät upp de torra ingredienserna och blanda med fettet. Forma till en deg.
  3. Låt degen vila en kort stund innan du delar den i 8 bitar och trycker ut dem i folieformar av engångstyp.
  4. Lägg 3-4 bitar persika i varje form. Vispa samman ägg och mjölk och fördela i formarna.
  5. Grädda mitt i ugnen i 20 minuter. Låt svalna innan du stjälper upp.
  6. Tips! Du kan använda konserverade persikor i egen juice. Skölj frukten med kallt vatten och låt den rinna av på hushållspapper. Formarna kan frysas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.