Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikor och jordgubbar i mousserande vin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här snabblagade och eleganta desserten kommer garanterat att få dig att framstå som en mästerkock.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ner persikorna i kokande vatten i ca 2 minuter, lyft upp och skala dem. Dela persikorna i halvor, ta bort kärnor och skär dem i fina klyftor. Det går också bra att låta skalet sitta kvar.
  2. Skölj, snoppa och skiva jordgubbarna. Varva persikor och jordgubbar med sockret i en genomskinlig glasskål. Garnera med myntabladen.
  3. Vid servering. Ställ fram fruktskålen på matbordet och häll i det mousserande vinet. för extra bubbeleffekt- fyll på med ytterligare en skvätt vin i varje dessertskål.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.