Servera kycklingen kall i skivor garnerad med örter och cocktailtomater tillsammans med örtsåsen
Bufférätt till ca 10 personer
Instruktioner
- Ugn 225°
- Torka av kycklingfiléerna med hushållspapper och lägg dem i en ugnssäker form. Smält smöret och blanda med sojan. Pensla filéerna med soja- och smörblandningen. Salta och krydda köttet med peppar och persillade.
- Stek kycklingen i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter. Låt filéerna kallna innan de skärs upp i 1/2 cm tjocka skivor. Lägg upp kycklingen på ett serveringsfat och garnera med örter och cocktailtomater.
- Örtsås: Mixa lätt crème fraiche, majonnäs, limeskal, örter, rucolasallad och honung. Smaka av med salt och peppar. Servera örtsåsen till kycklingen.
- Smaklig måltid!
Publicerat den
19 mars 2010
Liknande recept
Skriv kommentar