Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persilladestekt kycklingfilé med örtsås

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Servera kycklingen kall i skivor garnerad med örter och cocktailtomater tillsammans med örtsåsen Bufférätt till ca 10 personer

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225°
  2. Torka av kycklingfiléerna med hushållspapper och lägg dem i en ugnssäker form. Smält smöret och blanda med sojan. Pensla filéerna med soja- och smörblandningen. Salta och krydda köttet med peppar och persillade.
  3. Stek kycklingen i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter. Låt filéerna kallna innan de skärs upp i 1/2 cm tjocka skivor. Lägg upp kycklingen på ett serveringsfat och garnera med örter och cocktailtomater.
  4. Örtsås: Mixa lätt crème fraiche, majonnäs, limeskal, örter, rucolasallad och honung. Smaka av med salt och peppar. Servera örtsåsen till kycklingen.
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.