Ska prova göra detta. Jag tycker mycket om pesto så det blir nog perfekt för mig.
Instruktioner
- Ugn: 200º
- Skär en djup ficka längs med filéerna. Fyll fickorna med pesto. Rulla en baconskiva runt varje filé. Fäst med tandpetare eller köttnål.
- Bryn filéerna lätt i lite matfett. Lägg dem ien eldfst form. Stek dem i nedre delen av ugnen ca 20-25 minuter eller tills filéerna är genomstekta.
- Ansa svampen och dela i mindre bitar. Skala och finhacka löken. Fräs lök och svamp i lite matfett så att löken blir glansig och mjuk utan att få färg.
- Tillsätt riset och låt det fräsa några minuter.
Späd med cirka hälften av buljongen och låt det koka på svag värme. Tillsätt mera buljong i omgångar tills buljongen är slut. Rör då och då i risotton. Rör ner parmesanost och smaka av med salt och peppar.
- Bjud kycklingfiléerna med risotton och en sallad.
Publicerat den
21 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar