Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pestosoppa med fiskpinnar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En av min sons favoritsoppor. Jag brukar krydda den litet mer än i originalreceptet och även använda färsk lök och vitlök. Vi toppar även soppan med riven parmesan vid servering

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatis om det inte finns färdigkokta (ca 20 min extra tid).
  2. Skär potatisen i mindre bitar.
  3. Häll vatten+fond och potatis i en kastrull och värm upp. Mixa med en mixerstav.
  4. Hetta upp matfett i stekpanna på medel­värme. Stek fiskpinnarna några minuter på var sida så att de blir genomvarma.
  5. Tillsätt ärter och pesto till soppan och låt allt bli varmt. Rör om. Smaka av med salt.
  6. Häll upp soppa i tallrikar. Dela fiskpinnarna på mitten och tillsätt soppan.
  7. Servera med en bit bröd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.