Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Peter Jelksäters Chokladkola

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Peter Jelksäters söta recept på kolor passar perfekt till årets glögg 2008 från Bloss

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp aprikospuré, grädde, socker och honung och slå över den hackade chokladen, rör slät och häll tillbaka i kastrullen.
  2. Låt det hela koka kraftigt under omrörning till en temperatur av 118 grader. Häll ut i form eller på bakplåtspapper till önskad tjocklek, strö över salt. Låt svalna och skär i bitar. Slå eventuellt in i papper.
  3. Förvara i väl försluten burk så att de inte torkar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.