Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Petit-choux med mangogrädde

 
  • Serverar: 18 portioner
Skriv ut

Glutenfria små bakelser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och smör-/rapsolja och tillsätt mjölmixen under kraftig omrörning. Dra kastrullen från värmen, sikta i potatismjölet och rör om. Tillsätt äggen ett i taget under omrörning.
  2. Klicka ut smeten till runda toppar, drygt en matsked, på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 200º i 25-30 minuter. Låt svalna på galler.
  3. Fyllning: Blanda den vispade grädden med mangopuen. Klipp upp petit-chouerna i ena sida och fyll dem med mangogrädden. De fyllda petit-chouerna går bra att frysa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.