Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Picknickrullar med rostbiff

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Är bra till förrätt om man delar dem.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda keso med senap, bostongurka och gräslök. Bred ut röran på tunnbröden.
  2. Lägg på två skivor rostbiff på varje tunnbröd. Lägg på salladen. Salta och rulla ihop.
  3. Tips: Går lika brad med kyckling, tonfisk, skinka eller skaldjur.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Evia 4 juli 2008

    Detta har jag haft som förrätt nån gång. Alltid uppskattat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.