Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pistasch och aprikosmums

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

GI

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt chokladen i bitar och smält över vattenbad. Blanda chokladen och yoghurt.
  2. Vänd ner alla övriga ingredienser utom mandelflagorna.
  3. Klä en avlång form, ca 1½ liter, eller plastburk med bakpapper.
  4. Häll smeten i formen och strö över den flagade mandeln. Låt kakan stå kallt minst 4 tim.
  5. Lyft upp kakan ur formen med hjälp av papperet och skär den i lagom munsbitar.
  6. Förvara dem kallt i lufttät burk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.