- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Så enkel och god festrätt.
Tänk bara på att förbereda plommonen så att de får dra i vinet.
Instruktioner
- Blötlägg katrinplommonen i vin i ca. 3 tim.
- Värm upp katrinplommonen med vinet i en kastrull i ca 5 min.
- Sätt ugnen på 225grader.
- Lägg matfett i en stekpanna och bryn fläskfilén runt om. Salta och peppra.
- Lägg över filén i en smord ugnssäker form. Snitta filén och stick in katrinplommon mellan skivorna. Lägg överblivna runt om.
- Häll vinet och Milda Mat i en kastrull och koka i 5 min. Red eventuellt med lite maizena.
- Häll såsen över köttet och stek filén i ugnen i ca. 20 min.
Publicerat den
30 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar