Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Poppiga kex till osten

 
  • Serverar: 10-15 portioner
Skriv ut

Kul och annorlunda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Popconskexen: Mixa popcornen med smör, äggulor och bröd. Vänd ner den uppvispade äggvitan. Bred ut smeten på smörpapper och grädda i 180 º i 10 min. Skär genast i bitar.
  2. Portvinsirap: Koka ihop portvin och socker tills massan reducerats till hälften
  3. Servera kex och sirap till en god dessertost

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.