Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och ärtsallad med rostbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Även om det är mitt i grönsakssäsongen kan det vara bra att ha frysta ärter på lut för den som vill göra en snabb potatissallad. 383 kalorier per portion 12 g fett 31 g protein 34 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba och koka potatisen med skal. Häll av, halvera och lägg upp den på ett fat. Koka ärterna enligt anvisning på förapckningen, kyl dem i kallt vatten. Häll av och strössla över potatisen.
  2. Ansa och halvera rädisorna, lägg dem på fatet. Skala och finhacka vitlöken. Blanda dem med olja, vinäger, senap, honung, salt och peppar.
  3. Ringla dressingen över potatissalladen och fördela rostbiffen över. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.