Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och bönsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Servera till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda yoghurten med den pressade vitlöken, sirap, skivad salladslök och de kokta kidneybönorna. Häll i den skivade kokta potatisen, samt smula i fetaosten. Rör försiktigt ihop salladen.
  2. Smaka av med svartpeppar och örtsalt. Dekorera gärna med färska örter och rostade nötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.