Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och bönsallad med hastrad lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färsk lax passar utmärkt att halstra. Med lite rivet citronskal och sötsyrlig dressing blir salladen härligt sommarfräsch.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med dressingen. Vispa ihop ingeidenserna och ställ åt sidan. Skär laxen i ca 3x3 cm tärningar. Salta och peppra. Hetta upp oljan i en stekpanna. Halstra laxbitarna runt om ca 3 minuter. Strö över cirtonskal och halstra ytterligare 1 minut. Ringla över citronsaften. Dela potatis och rädisor. Blanda potatis, rädisor, avrunna bönor och salladsblad och fördela på tallrikar. Toppa med den varma laxen och ringla över dressingen. Garnera med citronklyftor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.