Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och färsgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod och ganska snabb rätt, eftersom den är gjord på kokt potatis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen med skal och låt den svalna. Skalas och skivas. Lägg i smord ugnsform.
  2. Bryn köttfärsen och tillsätt vitlök, timjan, salt, peppar och de passerade tomaterna. Låt puttra samman några min. Häll sen färsröran på potatisen
  3. Blanda gräddfil och nästan all ost. Bred blandningen över färsen. Strö resten av osten över.
  4. Gratinera i 200* ca 30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.