Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och grönärtsoppa med pecorino och mynta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och snabblagad vadagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg potatis och purjo i en kastrull och häll över buljongen. Koka upp under lock och koka tills potatisen och purjon har mjuknat. Ta av kastrullen och tillsätt gröna ärtor och mynta. Mixa soppan slät med en stavmixer och smaka av med salt och peppar. Dekorera med gröna ärtor, mynta och pecorino.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.