Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisbullar med rosépeppar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

De här potatisbullarna är härligt frasiga på utsidan och krämiga på insidan. För variation kan du testa grönpeppar istället.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pressa potatisen med hjälp av en potatispress eller mosa sönder med en gaffel. Smält smöret och blanda med potatisen. Riv vitlöksklyftan och krossa rosépepparn i en mortel.
  2. Blanda pepparn med potatisen, vetemjöl och finhackad dill. Smaka av med salt och eventuellt lite vitpeppar. Forma till biffar och stek gyllenbruna i smör eller olja.
  3. Servera biffarna med lingonsylt och rivna morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.