Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskav med rosépeppar och vinbärsgelé

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En riktigt mumsig, snabb och förhållandevis nyttig rätt på renskav. Rosépepparn är verkligen pricken över i:et.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek renskaven i smör, den ska vara djupfryst eller lätt tinad. Salta och peppra. Vänd renskaven vartefter med 2 gafflar och skala av skiva för skiva, fördela sedan i mindre bitar. Tillsätt löken och låt den steka med några minuter.
  2. Rör ner gelé, senap och lätt créme fraiche och låt allt puttra ihop några minuter. Strö över den mortlade rosépepparn.
  3. Servera med ris eller potatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.