Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisbullar utan ägg

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Kokar alltid mycket potaismos till middag dagen innan så serverar vi potatisbullar dagen efter. En av favoriterna hemma hos oss.

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatisen mjuk. Töm sedan av vattnet och tillsätt marg och mjölk samt kryddorna och blanda till en normal potatismos. Låt svalna gärna i kyl. Blanda därefter i mjöl tills det blir som en deg, rulla ut till en 4-5cm avlång rulle och skiva den i ca 1½ cm breda skivor. Vänd skivorna i ströbrödet som om man vill kan vara kryddat med lite extra salt. Stek i margarin. tills de blir gyllenbruna. Servera med stekt bacon och lingon, samt ev riven vitkål smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.