Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisgratäng med Apetina och spenat

 
  • Serverar: 4-8 portioner
Skriv ut

Den här rätten går snabbt att tillaga, men ska stå en stund i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och skiva potatisen.
  3. Grovhacka spenaten.
  4. Skala och hacka vitlöken.
  5. Blanda spenat, potatis, vitlök och smulad Apetinaost, salt och peppar i en smord ugnssäker form.
  6. Häll på grädde och mjölk.
  7. Grädda i nedre delen av ugnen i 40-45 min.
  8. Servera med t.ex. kassler, skinka, korv...bröd och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.