Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatispuré med löjrom

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En perfekt snitt på nyår.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnet. Mosa ner smöret i potatisen, blanda med crème fraiche och gräslök. Smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg ut moset i mitten på ett bakplåtspapper. Vik över papperet och tryck till med en stekspade. Forma till en korv. Lägg in i kylen i minst två timmar.
  3. Rosta baguetten i ugnen. Skär moskorven i 2 cm höga puckar. Lägg upp på brödskivorna och avsluta med löjrom. Garnera med lite extra skuren gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.