Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med rosa yoghurtsås och lammbullar

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Rödvinsvinäger tillsammans med paprikapulver ger salladssåsen rosa färg.

Ingredienser

Instruktioner

Lammbullar: Blanda samman färs, kalvfond, fetaost, peppar och persilja till en färs. Forma 8 bullar. Pensla en stekpanna med olivoljan och hetta upp pannan. Lägg i färsbullarna och bryn dem runtom 3-5 minuter. Häll över vatten, efterstek bullarna under lock på svag värme ca 10 minuter. Sallad: Skala ev och skär potatisen i bitar, skala och skär löken i tunna skivor, skala och sär gurkan iskivor, ansa och skiva rädisorna. Sås: Blanda yoghurt, vitlök, vinäger och paprikapulver. Smaka av med salt och peppar. Blanda sallad och sås. Garnera med dill. Servera salladen med lammbullar och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.