Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Provencalsk senapsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Svärmor bjöd på detta. Det var riktigt gott. Kommer att göra det här hemma också framöver.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg aluminiumfolie i en braspanna. Lägg den hela filén där. Pensla med soyablandningen. Stek i ugn, 200 grader i 30-40 minuter.
  2. Sås: Blanda ihop grädde, buljongtärning och senap. Koka upp i gryta, koka i 10 minuter. Rör hela tiden. Blanda i creme fraishe + skyn från köttet. Koka upp igen.
  3. Skiva köttet, lägg i ugnsfast form. Häll över såsen och värm i ugn en liten stund.
  4. Serveras med kokt potatis och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.