Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pumpasoppa

 
  • Serverar: 18 portioner
Skriv ut

Halloween tema. Portionerna i det här receptet är mycket små och är avsedda att serveras t ex i en buffé med andra rätter. Väljer du att bjuda soppan som hel förrätt är det ca 10 portioner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna pumpan. Hacka lök och vitlök. Fräs pumpa, lök och vitlök i smör.
  2. Tillsätt buljong och vin och koka tills pumpan mjuknat. Mixa koket.
  3. Tillsätt grädde och vinäger och späd med vatten till 2 1/2 liter. Smaka av med salt och peppar. Ge soppan ett uppkok och vispa i smöret.
  4. Tips! Servera soppan med halstrade stora räkor på små spett och garnera med färsk körvel.
  5. Får du pumpasoppa över går den bra att frysa in.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.