Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Purjo Grande

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Snabbt, billigt och enkelt. Lättare måltid med skön sälta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela upp en halvmåne Hönökaka i två lika stora delar, Hacka upp en purjolök i smala ringar, smält smör i en stekpsnna och fräs upp löken tills den är mjuk. Krydda rikligt med salt och lite färskmald svartpeppar.
  2. När löken är fräst, fördela lika över brödet.
  3. Stek två ägg med hel eller trasig gula efter smak, krydda med salt och lite färskmald svartpeppar.
  4. Lägg dom stekta äggen på brödet med stekt purjo och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.