Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pytt i pannarulle med tomat- och rödbetsröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbmat, då använder du fryst pyttipanna - annars gör du din egen goda pyttipanna såklart - och fyller tunnbröden med!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek pytten i lite smör i en stekpanna ca 8 min.
  2. Blanda tomater och rödbetor med lätt crème fraiche i en skål. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Lägg tunnbröden på en skärbräda.
  4. Lägg på salladsblad och pytt, rulla ihop dem. Stick ner saltgurka och toppa med tomat- och rödbetsröra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.