Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quinoa panna med fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Nyckelhålsmärkt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och skölj fänkål och paprika. Skiva grönsakerna. Koka upp fiskbuljong. Skölj quinoa, tillsätt den och saffran och rör om. Låt koka ca 7 minuter under lock.
  2. Tillsätt grönsakerna, fisk , salt och peppar. Fortsätt koka under lock ca 5 minuter. Strö över persilja. Servera med bröd och matyoghurt blandad med hackad gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.