Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quinoapizza med lufttorkad skinka och skogssvamp

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En supergod och snabbgjord pizza bakad på quinoabotten. Variera gärna fyllningen och toppingen med det du gillar bäst. Glutenfri och laktosfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda ihop alla torra ingredienser. Vispa ner havre- eller mandelmjölk och ägg. Låt smeten dra i 5 minuter. Lägg bakplåtspapper på en plåt och bred med hjälp av en slickepott ut smeten till två mindre, runda pizzor. Förgrädda pizzabottnarna i mitten av ugnen i 10 minuter.
  3. Vispa under tiden ihop tomatsåsen och förbered toppingen.
  4. Ta ut pizzabottnen och bred på tomatsås. Lägg på god riven ost, skivade champinjoner, skivad lök och skivad mozzarellaost. Sätt in i ugnen i ytterligare 10 minuter. Ta ut, lägg på lufttorkad skinka och strimlad basilika. Hyvla över lite parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.