Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quinoasallad med rostbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Quinoa är egentligen en ört som härstammar från Sydamerika. Funkar i allt där du använder ris, bulgur eller couscous. Ta din favoritsmak av crème fraiche som dressing eller gör en egen. Tzatziki är gott till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj quinoagrynen noga i rinnande vatten. Koka upp vattnet och sjud grynen under lock ca 15 minuter. Tillsätt salt, rör om och låt svälla en stund.
  2. Kärna ur och skär paprikan i små tärningar. Skölj linserna och blanda dem med paprikan, quinoa och persilja.
  3. Servera quinoasalladen med rostbiff och en klick crème fraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.