Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quinoasallad med torkade bär och nötter

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Serveras varm eller avsvalnad, som den är eller som ett tillbehör till t ex fisk eller kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj quinoan i ljummet vatten och koka sedan i buljongen i 15 minuter. Låt den svalna eller servera salladen varm.
  2. Blanda med frön, nötter, torkad frukt och granatäppelkärnor. (Rulla granatäpplet hårt mot köksbänken först så blir det lättare att pilla ur kärnorna). Strö över flingsalt och nymalen svartpeppar.
  3. Lägg en bädd av rucola på serveringsfatet, lägg upp quinoablandningen därpå och ringla över lite olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.