Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quinosallad med nektariner och parmaskinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Quinoa är proteinrika frön från ett gräs som växer i Anderna. Om du inte får tag på quinoa är bulgur ett gott alternativ.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj quinoan i ljummet vatten. Koka den enligt anvisningen på förpackningen. Låt den svalna.
  2. Kärna ur och skär nektarinerna i klyftor. Grilla dem snabbt i grillpanna eller på utegrill. Det går också bra att steka dem hastigt. Strimla sockerärterna.
  3. Blanda quinoa, nektariner, sockerärter, olja och smulad ost. Smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg upp grönsalladen på ett fat och fördela quinoasalladen över. Lägg på parmaskinkan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.