En helt vegetariskrätt med mycket smak. För den som vill går det utmärkt att göra grytan med kyckling, fisk, skaldjur eller lamm också.
Instruktioner
- Koka råriset enligt förpackningens anvisning.
Skär aburginen i små tärningar, finstrimla vitkål, tärna äpple, riv morot, finhacka lök. Kärna ur och hacka paprikan och chilin.
- Hetta upp pannan med oljan till medelvärme och fräs grönsakerna lätt. Rör i currypastan, kokosmjölken, kardemumma, kokos samt fonden. Sjud ca 5 minuter under lock. Tillsätt sedan vatten, miso och quornbitarna, låt allt koka upp och småputtra cirka 10 minuter.
- Smaka av med salt och peppar och eventuellt mer currpasta.
Servera grytan med råris.
Publicerat den
8 februari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gott, men jag tyckte det smakade nästan bara kardemuma så jag ska använda lite mindre nästa gång.