Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quornwok med varm couscoussallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabblagad vegetarisk wok med frisk syra och sälta. Serveras med couscous, syrlig fetaost och lättkokt broccoli.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och strimla löken. Kärna ur och hacka paprikan. Hetta upp ½ msk olja i en wokpanna och stek lök, paprika och quornbitar på medelvärme ca 10 minuter. Krydda med 3/4 tsk salt och 2 krm peppar.
  2. Skär broccolibuketterna i 1 cm tjocka skivor. Koka upp 5 dl vatten med buljongtärningen. Tillsätt couscous och broccoli. Lägg ett lock på kastrullen och ställ den åt sidan ca 5 minuter.
  3. Rör upp couscousen med en gaffel, så att den blir luftig. Smula i fetaosten och rör ner 1 msk olja och vinäger.
  4. Grovhacka oreganon och blanda ner hälften i woken. Lägg couscousen på ett fat. Toppa med quornwoken och resterande oregano.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.