En snabblagad vegetarisk wok med frisk syra och sälta. Serveras med couscous, syrlig fetaost och lättkokt broccoli.
Instruktioner
- Skala och strimla löken. Kärna ur och hacka paprikan. Hetta upp ½ msk olja i en wokpanna och stek lök, paprika och quornbitar på medelvärme ca 10 minuter. Krydda med 3/4 tsk salt och 2 krm peppar.
- Skär broccolibuketterna i 1 cm tjocka skivor. Koka upp 5 dl vatten med buljongtärningen. Tillsätt couscous och broccoli. Lägg ett lock på kastrullen och ställ den åt sidan ca 5 minuter.
- Rör upp couscousen med en gaffel, så att den blir luftig. Smula i fetaosten och rör ner 1 msk olja och vinäger.
- Grovhacka oreganon och blanda ner hälften i woken. Lägg couscousen på ett fat. Toppa med quornwoken och resterande oregano.
Publicerat den
23 maj 2014
Liknande recept
Skriv kommentar