Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber- och bananpaj med ingefärsglass

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bjud på en spännande variant på rabarberpaj med exotiska övertoner. Exotiskt och annorlunda med banan och ingefära till de första, späda rabarberstjälkarna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Ansa och skär rabarbern i bitar. Skala och skiva bananerna. Lägg rabarber och bananer i en ugnssäker form eller i portionsformar.
  3. Strö över mandelmjöl och pärlsocker. Hyvla över smöret. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter.
  4. Finhacka den syltade ingefäran. Vispa glassen fluffig med elvisp. Rör i ingefäran.
  5. Servera glassen till pajen direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.