Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber och fläderkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rabarberfrisk kräm med fläder och vaniljsmak. Vaniljglass till är pricken över i:et. 190 kalorier.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj rabarbern, skala om den är grov, skär i mindre bitar. Lägg rabarbern i en kastrull, tillsätt vatten, socker och saft.
  2. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna i kastrullen. koka upp och låt små puttra 15 minuter tills rabarbern är mjuk.
  3. Rör om så att rabarbern mosas. Låt svalna och plocka bort vaniljstången. Ställ krämen att kallna i kylen.
  4. Servera krämen med lite vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.