Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber paj

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Väldigt god och enkel paj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skölj och skala rabarbern. Skär i ca 2-3 cm stora bitar. Lägg sedan rabarbern i en skål och tillsätt en blandning av sockret och potatismjölet. Vänd runt.
  3. Mät upp mjöl och socker i en bunke eller matberedare. Tillsätt smöret och "nyp" ihop degen. Häll rabarberblandningen i en form (24 cm i diameter) och smula över degen. Grädda pajen mitt i ugnen i 30 minuter.
  4. Servera med bär eller min enkla vaniljkräm som också finns på Matklubben

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.