Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber och kokoskaka

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En blandning mellan paj och sockerkaka. God med en klick glass.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Skär rabarbern i bitar och lägg i en form ( pajform går bra). Blanda socker och potatismjöl och strö över. Täck med aluminiumfolie. Grädda i 15 min.
  2. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och tillsätt det. Rör i resten och bred över rabarbern. Grädda 20 - 25 minuter
  3. Servera ljummen med en klick glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.