- Serverar: 8 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
En snabb och enkel supergod paj som passar alla dagar.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Lägg rumsvarmt smör eller margarin i en skål med sockret och mjölet. Knåda degen med händerna tills smöret är söndersmulat. Tillsätt vatten och knåda tills degen blir jämn och fin. Smörj en pajform och tryck ut degen i formen. Förgrädda pajen i 5-10 minuter.
- Skär rabarbern i ca ½ cm bitar.Dela passionsfrukten på mitten och ta ut innehållet och lägg i en skål med rabarbern. Om rabarbern är fryst kan du lägga i en msk potatismjöl.Rör ner gräddfil, socker och vaniljsocker med rabarber och passionsfrukten. Lägg fyllningen på pajen och grädda i mitten av ugnen ca 25 minuter.
Publicerat den
1 juli 2013
Liknande recept
Skriv kommentar