Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberdricka från land

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 2 dagar 12 timmar
Skriv ut

gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj rabarberna och skär dom i bitar, skär citroner i skivor, varva det i en rymlig rostfri bunke.
  2. Slå över kokande vatten lår stå 2 dygn.
  3. Sila av saften.
  4. Rör ner socker, citronsyra och bensonaten, rör noga tills sockret löst sig.
  5. Tappa upp på flaskor, ej helt fyllda och förvara i frysen.
  6. jag brukar spara siraps flaskor och andvänder dem..

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • zonale 13 maj 2008

    Enkel att göra, lite jobb. Tog mer vatten än vad det står i receptet. Mycket god och läskande.

  • Lindanemon 10 juni 2008

    Liten fråga: Behövs verkligen bensonaten om man fryser saften?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.