Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj med frasigt täcke

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Sommar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Nyp samman ingredienserna till pajdegen och tryck ut i en pajform, nagga med en gaffel. Förgrädda ca 10 min.
  2. Skär rabarbern i små bitar, blanda med socker och potatismjöl. Lägg blandningen i pajskalet.
  3. Blanda havregryn, sirap och smör och strö över rabarbern. Grädda i ugnen i ca 25 min eller tills pajen fått lagom färg.
  4. Servera med vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.