Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj med vit choklad och citronsmul

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Rabarberpaj är något av det godaste jag vet, och jag kan tänka mig att den här varianten är urläcker. Den kommer från Allers nr 18/11.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Lägg rabarberbitarna i ett jämnt lager i bottnen på en ugnsfast form. Blanda samman socker och potatismjöl och strö det över rabarbern i formen. Blanda snabbt samman mjöl, socker, vaniljsocker, citronskal och matfett till en smulig deg. Grovhacka den vita chokladen och blanda in i smulorna.
  3. Strö smuldegen över rabarberbitarna och ställ in formen i nedre delen av ugnen. Grädda pajen ca 25 minuter. Servera med en klick vaniljsås eller litet vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.