Så ljuvligt gott med en klick vaniljvist till!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 250 grader och gör i ordning en plåt med bakplåtspapper, vik upp kanterna på pappret.
- Vispa ägg och socker riktigt pösigt ca fem minuter. Blanda och sikta de torra ingredienserna. Rör sedan ned dem försiktigt i äggsmeten tillsammans med det kokande vattnet.
- Bred ut smeten jämnt på bakplåtspappret, på plåten. Strö över rabarber, kardemumman och strösocker.
- Grädda mitt i ugnen, ca 6-7 minuter. Rulltårtan är färdig när provstickan känns torr.
- Strö över socker på ovansidan av kakan och stjälp upp den på ett bakplåtspapper.
- Dra loss pappret, om det inte lossnar kan man pensla med lite kallt vatten.
- Rulla sedan ihop den med hjälp av bakplåtspappret, låt kakan svalna med skarven nedåt.
Publicerat den
28 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar