Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk-& krabbgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mumsig gryta med lax räkor och crabsticks

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxfilén i bitar. Skölj purjolöken och skär den i slantar. Koka upp fiskbuljong, vin och matlagningsgrädde och cayennepeppar. Lägg i laxen. Låt puttra 5-7 min.
  2. Rör i de skalade räkorna och krabban. Smaksätt med salt och peppar och låt allt bli varmt. Strö över hackad dill, vänd om och servera räk-& krabbgrytan med ris, sallad och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.