Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk och fetaostfylld lax med örtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fetaost och räkor gör laxen till en festfisk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett längsgående snitt i varje laxbit. Smula fetaosten och hacka räkorna. Blanda med övriga ingredienserna till toppingen. Fördela på laxen
  2. Sås: Blanda samman crème fraiche, yoghurt och riven ost Häll lite sås i en smord form. Plasera laxbitarna ovanpå och fördela resterande sås runtomkring Gratinera mitt i ugnen ca 18-20 min i 200 grader
  3. Garnera med räkor, dill och rivet citron skal. Servera med potatis eller ris och en sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.