Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk- och gnocchirätt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fett är nödvändigt för att vår kropp ska fungera. Färsk gnocchi som numera finns i de flesta affärer är mycket användbart. Var försiktig med rosmarinmängden – den kan lätt ta överhanden. Receptet kommer från boken Nyttiga fetter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka gnocchin enligt anvisningen på paketet.
  2. Skär paprikan i bitar. Dela broccolin i buketter. Skala och pressa vitlöken.
  3. Stek grönsakerna och vitlöken i olja i en stekpanna. Tillsätt räkor och rosmarin.
  4. Lägg alltsammans åt sidan. Stek gnocchin så att den får lite färg. Strö på ströbröd och rör om. Ströbrödet ska också få lite färg.
  5. Blanda alltsammans och strö på bladpersilja och riven parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.