Festlig rulle som kan göras helt klar i förväg.
En härlig fyllning av gröna ärter, färskost, pepparrot och räkor. Crème fraiche breds över hela rullen.
Instruktioner
- Pannkaka: Koka upp vatten, grädde och matfett. Tillsätt mjölet och rör tills smeten släpper kastrullbotten. Låt svalna något.
Tillsätt ett ägg i taget. Rör kraftigt mellan varje. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna, 30x40 cm och bred ut smeten. Grädda i 200 grader i nedre delen av ugnen ca 20 min.
Förväll ärterna. Mixa till en slät puré. Rör i färskost och riven pepparrot. Bred krämen över ugnspannkakan.
Hacka räkorna och strö över. Rulla ihop rullen från långsidan.
- Garnering: Vispa crème fraichen så den blir fast. Bred den över rullen. Dekorera med ärtskott, räkor och citronskivor.
Publicerat den
29 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar