Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räklandgång med ägg och majonnäs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mycket god och läcker landgång med havets läckerheter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kantskär bröden och bred smör på dem. Fördela rucolasallad och ärtskott på brödskivorna. Skala och skiva äggen. Dela, kärna ur och skala avokadorna. Skiva avokadon. Fördela ägg och avokado i grupper på landgångarna. Toppa med räkor, delade tomater, blekselleri, citronklyftor och dill.
  2. Majonnäs: Vispa samman senap, vinäger och äggula i en skål. Tillsätt oljan droppvis i början och sedan i en tunn, jämn stråle och vispa till en majonnäs. Smaksätt med salt, peppar och lite socker. Servera till landgången. Garnera med: Stenbitsrom, ruccolasalld, räkor, citronskivor och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.